15:39
Салат з нуту в коптилці

Більше немає статусу гарніру! Нью-йоркська авторка бестселерів Террі Хоуп Ромеро отримала багато нагород за свої веганські кулінарні книги. З «Salat Samurai» вона доводить, що салат — це набагато більше, ніж гарнір. Ви можете очікувати понад 100 чудових, ситних основних страв із чудовими заправками та незвичайними начинками, організованими відповідно до сезону, багато рецептів не містять глютену та вимагають сирих продуктів. Нехай салатна битва почнеться... з копченого салату з нуту!

Салат з коптильні з нуту

Наповнений пікантними ароматами коптильні, цей салат доповнений заправкою з паприки та смачним смаженим нутом у м’якому простому маринаді для барбекю. Якщо у вас є апетит до збалансованої, смачної страви з листової зелені, смаженого на сковороді нуту, вершкового авокадо та хрустких овочів, приготуйте цей салат!

Рецепт на 2 особи | Час підготовки: 45 хвилин

Смажений нут барбекю

2 столові ложки оливкової олії
1 банка (по 400 г) нуту, відцідити і промити
1 EL Тамарі
1 столова ложка томатної пасти
1 столова ложка кленового сиропу
1 чайна ложка ароматизатора рідкого диму (найкраще гікорі)
2 Хефефлокен

Salat

200 г дитячого шпинату або міксу салатів
1 червона цибуля, дрібно нарізана
175 г помідорів черрі, розрізаних навпіл
1 великий стиглий авокадо, нарізаний кубиками
100 г моркви, тертої
свіжомелений чорний перець за смаком

Заправка Paprika-Rauch

2 столові ложки яблучного оцту
1 столова ложка оливкової олії
1 шалот, нарізаний
1 столова ложка кленового сиропу
1 ½ чайної ложки копченої паприки, солодкої або гострої
½ чайної ложки копченої або звичайної солі
400 г насіння Хоккайдо

Приготування

Розігрійте велику сковороду на середньому сильному вогні, потім додайте оливкову олію та перемішайте сковороду, щоб вона рівномірно розподілилася. Додайте нут і підсмажте на оливковій олії до золотистої скоринки, приблизно 6 хвилин. Збийте разом тамарі, томатну пасту, кленовий сироп і ароматизатор рідкого диму, потім вилийте до нуту. Зменшіть вогонь і тушкуйте 4 хвилини, постійно помішуючи. Вимкніть вогонь і відкладіть нут, накривши кришкою, щоб він був теплим.

Тим часом наріжте листову зелень на невеликі шматочки, вимийте та обсушіть їх у каструлі для салату. Покладіть у велику салатницю, потім додайте цибулю, помідори, авокадо та моркву. Збийте всі інгредієнти заправки і полийте салат. Добре перемішайте, потім розподіліть салат по порційних мисках.

Теплий нут посипати дріжджовими пластівцями і скласти. Викладіть гострий нут на салат і закінчіть свіжомеленим чорним перцем. присутній!

Категория: Рецепти салатів | Просмотров: 76 | Добавил: kovdos | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
avatar