15:39 Салат з нуту в коптилці |
Більше немає статусу гарніру! Нью-йоркська авторка бестселерів Террі Хоуп Ромеро отримала багато нагород за свої веганські кулінарні книги. З «Salat Samurai» вона доводить, що салат — це набагато більше, ніж гарнір. Ви можете очікувати понад 100 чудових, ситних основних страв із чудовими заправками та незвичайними начинками, організованими відповідно до сезону, багато рецептів не містять глютену та вимагають сирих продуктів. Нехай салатна битва почнеться... з копченого салату з нуту! Салат з коптильні з нуту Наповнений пікантними ароматами коптильні, цей салат доповнений заправкою з паприки та смачним смаженим нутом у м’якому простому маринаді для барбекю. Якщо у вас є апетит до збалансованої, смачної страви з листової зелені, смаженого на сковороді нуту, вершкового авокадо та хрустких овочів, приготуйте цей салат! Рецепт на 2 особи | Час підготовки: 45 хвилин Смажений нут барбекю 2 столові ложки оливкової олії Salat 200 г дитячого шпинату або міксу салатів Заправка Paprika-Rauch 2 столові ложки яблучного оцту Приготування Розігрійте велику сковороду на середньому сильному вогні, потім додайте оливкову олію та перемішайте сковороду, щоб вона рівномірно розподілилася. Додайте нут і підсмажте на оливковій олії до золотистої скоринки, приблизно 6 хвилин. Збийте разом тамарі, томатну пасту, кленовий сироп і ароматизатор рідкого диму, потім вилийте до нуту. Зменшіть вогонь і тушкуйте 4 хвилини, постійно помішуючи. Вимкніть вогонь і відкладіть нут, накривши кришкою, щоб він був теплим. Тим часом наріжте листову зелень на невеликі шматочки, вимийте та обсушіть їх у каструлі для салату. Покладіть у велику салатницю, потім додайте цибулю, помідори, авокадо та моркву. Збийте всі інгредієнти заправки і полийте салат. Добре перемішайте, потім розподіліть салат по порційних мисках. Теплий нут посипати дріжджовими пластівцями і скласти. Викладіть гострий нут на салат і закінчіть свіжомеленим чорним перцем. присутній! |
|
Всего комментариев: 0 | |