15:50 Салат Ромеско. Рецепт приготування в домашніх умовах |
Дует фуд-блогерів Генрі Ферт та Ієн Тезбі надихнули нас своєю першою кулінарною книгою «BOSH!» . У другій роботі на нас чекає понад 140 нових, надзвичайно інноваційних рецептів суто рослинного походження. Незалежно від того, чи є їжа для вечірок, закуски, ідеї для приготування сніданку та їжі, різдвяні та святкові меню або коли все потрібно зробити дуже швидко: хлопцям з BOSH точно не бракує креативності, а фотографії їжі, що додаються, також справжнє свято для очей. . Ми вже з нетерпінням чекаємо третьої кулінарної книги! А поки давайте насолоджуємося салатом Ромеско - ідеальним для спекотних літніх днів. Салат Ромеско Ми любимо Барселону, і ця страва переносить нас прямо на чудовий пляж Барселони. Ви обов’язково повинні зробити подвійну кількість соусу і використовувати частину для іншого салату або як соус для начос або сирих овочів. А якщо ви любите гостре, то точно можете додати ще гостроти. На 4 порції Розігрійте духовку до 180°C (циркуляція повітря). Лінія 2 дека для випічки пергаментним папером | змішувач Інгредієнти приблизно 300 г хліба (наприклад, на заквасці) Для заправки 45 г лущеного мигдалю Підготовка Зріжте з хліба скоринку і наріжте грінки по 1 см | Розкладіть на деку, збризніть оливковою олією та щедро посипте сіллю та перцем | Поставте деко в духовку на 12 хвилин, перевертаючи грінки в середині приготування | Коли грінки стануть золотисто-коричневими і хрусткими, вийміть їх з духовки Для заправки викладіть пластівці мигдалю на друге деко | Запікайте в духовці 5 хвилин, поки мигдаль не стане золотисто-коричневим | Додайте в блендер з усіма іншими інгредієнтами для заправки, крім оливкової олії, солі та перцю та обробіть до однорідного соусу | Роблячи це, знову і знову зішкрібайте масу, яка прилипла до стінок глека блендера, щоб усе добре перемішалося | Поступово вливайте оливкову олію під час змішування, поки не отримаєте однорідну заправку | Приправити сіллю і перцем, перелити в чашу і очистити блендер Наріжте помідори невеликими шматочками Помістіть бланшований мигдаль і лісові горіхи в чистий блендер і дрібно подрібніть | Наріжте смажений перець шматочками по 3 см | Цибулю очистіть і наріжте тонкими кільцями У великій мисці змішайте помідори, перець, ріпчасту цибулю, петрушку та листя салату | Посипте зверху подрібненими горіхами та грінками та подавайте | Змішайте інгредієнти за столом і додайте заправку, щоб кожен міг допомогти собі |
|
Всего комментариев: 0 | |