13:16 Рецепт приготування аюрведичної кічарі |
Кожен може займатися аюрведою. Вам не потрібно бути експертом, щоб інтегрувати аюрведичні принципи у свій раціон і повсякденне життя. Успішна письменниця та фуд-блогер Катаріна Доріхт («Tasty Katy») у своїй новій книзі «Веганська аюрведа» показує, наскільки приємним і нескладним може бути приготування їжі за цими стародавніми принципами. У 100 рецептах вона легко поєднує веганське харчування з принципами аюрведи. Окрім класики аюрведи, як-от Kitchari, ви також знайдете практичні основи від сумішей спецій до імбирних шотів, що зміцнюють імунітет, а також рецепти міжнародної кухні, які Катаріна інтерпретує в аюрведичному та веганському стилі: брускетта, хумус, лазанья чи ньоккі . На 3 порції Інгредієнти 100 г рису басматі * Ви можете придбати мунг дал у добре укомплектованих органічних магазинах або в аюрведичних магазинах. Підготовка Наріжте батат невеликими шматочками. Порада Якщо ви знаєте свою домінуючу дошу (тип конституції), ви також можете врахувати наступне під час підготовки: Пітта: не вживайте імбир і використовуйте лише 1 столову ложку лимонного соку. Капха: Ви можете використовувати баклажани замість солодкої картоплі. Солодка картопля має дуже заземлюючий ефект, тому людям з високим вмістом капхи не потрібно її так багато. |
|
Всего комментариев: 0 | |