15:31
Паста зі шпинатом і капустою з хрусткою брюссельською капустою

Рецепт взято з книги «Greenprint» американського фізіолога руху та автора бестселерів New York Times Марко Борхеса. Він займається питаннями харчування протягом багатьох років, і в цій книзі він представляє свою покрокову програму до способу життя, який є здоровим для організму та стійким для навколишнього середовища. Книга є корисним супутником із багатьма практичними порадами та 22 настановами, розробленими Борхесом, які мають полегшити читачеві повільне досягнення змін. Є практичні плани харчування та понад 60 смачних рослинних рецептів.

Паста зі шпинатом і капустою

Паста зі шпинатом і капустою з хрусткою брюссельською капустою
Цю швидку та просту пасту поміщають у песто зі шпинату та капусти, а зверху посипають хрусткою брюссельською капустою. Чиста рослинна сила - справді смачне поєднання, яке наситить вас і має чудовий смак!

На 2 порції | Підготовка: 10 хвилин, варіння: 15 хвилин, загальна кількість: 25 хвилин

Інгредієнти

Хрустка брюссельська капуста:

100 г дрібно нарізаної брюссельської капусти
1½ чайної ложки оливкової олії
1 щіпка морської солі
свіжозмеленого чорного перцю
130 г пенне з коричневого рису або іншої веганської пасти без глютену (продається в магазинах здорової їжі)

Песто зі шпинату і капусти:

50 г свіжого шпинату
50 г листя зеленої капусти, очищених від плодоніжок і подрібнених
2 EL Cashewkerne
1 ст.л сушеного базиліка
2 столові ложки оливкової олії першого віджиму
Сік ½ лайма
1 ч. ложка часнику, дрібно нарізаного
¼ чайної ложки морської солі
свіжозмеленого чорного перцю

Підготовка

Розігрійте духовку до 230°C. Вистеліть деко пергаментним папером.
Доведіть воду до кипіння у великій каструлі.
Приготуйте хрустку брюссельську капусту: змішайте брюссельську капусту, оливкову олію, сіль і перець. Викладіть брюссельську капусту на підготовлений пергаментний папір і обсмажте 10-15 хвилин до хрусткої скоринки.
Тим часом додайте макарони та сіль у киплячу воду та перемішайте. Зваріть макарони згідно з інструкціями на упаковці, потім злийте, залишивши 125 мл води для варіння, і поверніть макарони в каструлю.
Приготуйте песто: у кухонному комбайні дрібно подрібніть шпинат, капусту, половину відкладеної води, горіхи кешью, базилік, оливкову олію, сік лайма, часник, сіль і перець. Якщо необхідно, додайте ще води для варіння пасти по столовій ложці, поки не буде досягнута бажана консистенція.
Вилийте песто в каструлю з макаронами і перемішуйте, поки макарони повністю не покриються. Спробуйте на смак і приправте, якщо необхідно.
Посипте пасту хрусткою брюссельською капустою та подавайте.

Категория: Рецепти салатів | Просмотров: 26 | Добавил: kovdos | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
avatar