15:43 Пшоняний табуле - швидко готується і смачно! |
Ми знайомимо вас із «Пшоняним табуле» Джулії Лехнер та Антона Тейхманна з їх кулінарної книги «Веган з високим вмістом вуглеводів». І ні, це не книга про веганську дієту, оскільки концепція харчування з високим вмістом вуглеводів означає, що ми їмо стільки, скільки хочемо ;) Усі рецепти нежирні та не містять глютену. Вони мають правильний баланс джерел вуглеводів, білків і жирів і містять багато сирих продуктів. Тут можна знайти навіть десерти без додавання жиру та з природною солодкістю (наприклад, фініки чи сироп агави). Цей салат табуле з пшоном також чудово брати з собою! Зварене пшоно часто має мильний, несвіжий смак. Існує простий прийом, щоб позбутися цих гірких речовин: просто залийте пшоно окропом перед приготуванням і дайте йому настоятися приблизно 10 хвилин. Потім промити і варити :) Хірсе табуле-салят Інгредієнти на 1 велику миску 200 г дрібнозернистого пшона Для заправки: 250 г натурального соєвого йогурту Приготування Пшоно промити в ситі, обсушити і відварити в подвоєній кількості води (400 мл). Потім кип'ятити при низькій температурі, поки вода майже не зникне. Пшоно зняти з плити, перемішати і дати трохи настоятися. Обсмажте гарбузове насіння на сковороді без жиру, часто перевертаючи. Потім дрібно порубати. Огірок, помідори та інжир вимийте, очистіть і дрібно наріжте кубиками. Помийте, поріжте та наріжте ріпчасту цибулю. Зелень промийте і дрібно наріжте. Ps: Ви можете знайти багато інших веганських рецептів з високим вмістом вуглеводів на веб-сайті Джулії Лехнер ! |
|
Всего комментариев: 0 | |