15:43
Пшоняний табуле - швидко готується і смачно!

Ми знайомимо вас із «Пшоняним табуле» Джулії Лехнер та Антона Тейхманна з їх кулінарної книги «Веган з високим вмістом вуглеводів». І ні, це не книга про веганську дієту, оскільки концепція харчування з високим вмістом вуглеводів означає, що ми їмо стільки, скільки хочемо ;) Усі рецепти нежирні та не містять глютену. Вони мають правильний баланс джерел вуглеводів, білків і жирів і містять багато сирих продуктів. Тут можна знайти навіть десерти без додавання жиру та з природною солодкістю (наприклад, фініки чи сироп агави). Цей салат табуле з пшоном також чудово брати з собою!

Зварене пшоно часто має мильний, несвіжий смак. Існує простий прийом, щоб позбутися цих гірких речовин: просто залийте пшоно окропом перед приготуванням і дайте йому настоятися приблизно 10 хвилин. Потім промити і варити :)

Хірсе табуле-салят

Інгредієнти

на 1 велику миску

200 г дрібнозернистого пшона
20 грам гарбузового насіння
1 огірок
1 паприка
3 помідори
3 свіжих інжиру
3 ріпчастої цибулі
близько 5 г свіжого кропу
приблизно 10 г свіжої петрушки
близько 10 листочків свіжої м'яти

Для заправки:

250 г натурального соєвого йогурту
сік ½ лимона
1 столова ложка сиропу агави
1 ч.л томатної пасти
½ чайної ложки порошку солодкої паприки
1 ч. Л. гранул часнику
трави сіль за смаком

Приготування

Пшоно промити в ситі, обсушити і відварити в подвоєній кількості води (400 мл). Потім кип'ятити при низькій температурі, поки вода майже не зникне. Пшоно зняти з плити, перемішати і дати трохи настоятися.

Обсмажте гарбузове насіння на сковороді без жиру, часто перевертаючи. Потім дрібно порубати.

Огірок, помідори та інжир вимийте, очистіть і дрібно наріжте кубиками. Помийте, поріжте та наріжте ріпчасту цибулю. Зелень промийте і дрібно наріжте.
Всі інгредієнти для заправки добре перемішайте віночком. Змішайте в мисці пшоно, овочі, зелень і заправку. Подавайте, посипавши гарбузовим насінням.

Ps: Ви можете знайти багато інших веганських рецептів з високим вмістом вуглеводів на веб-сайті Джулії Лехнер !

Категория: Рецепти салатів | Просмотров: 73 | Добавил: kovdos | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
avatar