Ми знайомимо вас із «Пшоняним табуле» Джулії Лехнер та Антона Тейхманна з їх кулінарної книги «Веган з високим вмістом вуглеводів». І ні, це не книга про веганську дієту, оскільки концепція харчування з високим вмістом вуглеводів означає, що ми їмо стільки, скільки хочемо ;) Усі рецепти нежирні та не містять глютену. Вони мають правильний баланс джерел вуглеводів, білків і жирів і містять багато сирих продуктів. Тут можна знайти навіть десерти без додавання жиру та з природною солодкістю (наприклад, фініки чи сироп агави). Цей салат табуле з пшоном також чудово брати з собою!

Зварене пшоно часто має мильний, несвіжий смак. Існує простий прийом, щоб позбутися цих гірких речовин: просто залийте пшоно окропом перед приготуванням ... Читать дальше »

Категорія: Рецепти салатів | Переглядів: 70 | Добавил: kovdos | Дата: 07.08.2022 | Коментарі (0)

Більше немає статусу гарніру! Нью-йоркська авторка бестселерів Террі Хоуп Ромеро отримала багато нагород за свої веганські кулінарні книги. З «Salat Samurai» вона доводить, що салат — це набагато більше, ніж гарнір. Ви можете очікувати понад 100 чудових, ситних основних страв із чудовими заправками та незвичайними начинками, організованими відповідно до сезону, багато рецептів не містять глютену та вимагають сирих продуктів. Нехай салатна битва почнеться... з копченого салату з нуту!

Салат з коптильні з нуту

Наповнений пікантними ароматами коптильні, цей салат доповнений заправкою з паприки та смачним смаженим нутом у м’якому простому маринаді для барбекю. Якщо у вас є апетит до збалансованої, смачної ... Читать дальше »

Категорія: Рецепти салатів | Переглядів: 73 | Добавил: kovdos | Дата: 07.08.2022 | Коментарі (0)

Майра Гудман та її донька Мареа є частиною сім’ї засновників Earthbound Farm , яка з моменту заснування в 1984 році виросла з невеликої ферми в одного з найбільших виробників органічної їжі в Північній Америці. У «Прямо із землі» команда «мама-дочка» представляє креативні, повсякденні страви на сніданок, обід, вечерю та десерти на будь-який смак. У липні ми в розпалі сезону брокколі, тож у нас є рецепт до неї: насолоджуйтесь!

Брокколі теріякі тофу на дикому рисі

Брокколіні — це смачний овоч із насиченим смаком, який насичений вітамінами та мінералами. Це щось середнє між брокколі та пекінською капустою з дуже тонким солодким смаком, який сильно нагадує спаржу. Тому її також називають « ... Читать дальше »

Категорія: Рецепти салатів | Переглядів: 69 | Добавил: kovdos | Дата: 07.08.2022 | Коментарі (0)

Рецепт взято з книги «Greenprint» американського фізіолога руху та автора бестселерів New York Times Марко Борхеса. Він займається питаннями харчування протягом багатьох років, і в цій книзі він представляє свою покрокову програму до способу життя, який є здоровим для організму та стійким для навколишнього середовища. Книга є корисним супутником із багатьма практичними порадами та 22 настановами, розробленими Борхесом, які мають полегшити читачеві повільне досягнення змін. Є практичні плани харчування та понад 60 смачних рослинних рецептів.

Паста зі шпинатом і капустою

Паста зі шпинатом і капустою з хрусткою брюссельською капустою
Цю швидку та просту пасту поміщають у песто зі шпинату та капусти, а зверху поси ... Читать дальше »

Категорія: Рецепти салатів | Переглядів: 69 | Добавил: kovdos | Дата: 07.08.2022 | Коментарі (0)

Дует фуд-блогерів Генрі Ферт та Ієн Тезбі надихнули нас своєю першою кулінарною книгою «BOSH!» . У другій роботі на нас чекає понад 140 нових, надзвичайно інноваційних рецептів суто рослинного походження. Незалежно від того, чи є їжа для вечірок, закуски, ідеї для приготування сніданку та їжі, різдвяні та святкові меню або коли все потрібно зробити дуже швидко: хлопцям з BOSH точно не бракує креативності, а фотографії їжі, що додаються, також справжнє свято для очей. . Ми вже з нетерпінням чекаємо третьої кулінарної книги! А поки давайте насолоджуємося салатом Ромеско - ідеальним для спекотних літніх днів.

Салат Ромеско

Ми любимо Барселону, і ця страва переносить нас прямо на чудовий пляж Барселони. Ви обов’ ... Читать дальше »

Категорія: Рецепти салатів | Переглядів: 61 | Добавил: kovdos | Дата: 06.08.2022 | Коментарі (0)

У своїй кулінарній книзі «Vegan Japan Easy» Тім Андерсон показує нам, наскільки японська кухня дружня до веганів або легка для веганізації. На початку є вступ та інформація про японські інгредієнти, такі як саке, місо, даші, панко або рисовий оцет, які не повинні бути відсутніми в коморі, а потім понад 80 рецептів: спеції, соуси, заправки, закуски, основні страви, страви з рису та локшини, а також десерти та напої Асортимент страв великий і різноманітний. Окрім класичних страв, таких як онігірі, грибна гіоза чи овочева темпура, ми також знаходимо сучасні інтерпретації, такі як французький цибулевий рамен або мапо тофу з гречкою. Сьогодні ми представляємо вам смачний літній рецепт: холодний салат рамен з хрусткими овочами.

САЛАТ РА ... Читать дальше »

Категорія: Рецепти салатів | Переглядів: 81 | Добавил: kovdos | Дата: 06.08.2022 | Коментарі (0)

Кулінарний блогер Б’янка Запатка вирушає разом з нами у кулінарну подорож навколо світу у своїй останній роботі «Веганський рай». Ми познайомимося з їх родзинками азійської, американської, середземноморської, східної, карибської та місцевої кухні. Усі рецепти, як завжди у Б’янки, готуються швидко та легко за допомогою простих засобів і сповнені задоволення: хліб, салати, супи, каррі, макарони, рис, картопля та страви на сковорідках, соуси, соуси, торти та десерти. «Тако з цвітної капусти з соусом тахіні» перенесе нас у невелику подорож до Мексики, як візуально, так і ароматно!

Тако з цвітної капусти з соусом тахіні

Час підготовки: 15 хвилин + 15-20 хвилин випікання | Час приготування: 10 хв ... Читать дальше »

Категорія: Рецепти салатів | Переглядів: 73 | Добавил: kovdos | Дата: 06.08.2022 | Коментарі (0)

Кожен може займатися аюрведою. Вам не потрібно бути експертом, щоб інтегрувати аюрведичні принципи у свій раціон і повсякденне життя. Успішна письменниця та фуд-блогер Катаріна Доріхт («Tasty Katy») у своїй новій книзі «Веганська аюрведа» показує, наскільки приємним і нескладним може бути приготування їжі за цими стародавніми принципами. У 100 рецептах вона легко поєднує веганське харчування з принципами аюрведи. Окрім класики аюрведи, як-от Kitchari, ви також знайдете практичні основи від сумішей спецій до імбирних шотів, що зміцнюють імунітет, а також рецепти міжнародної кухні, які Катаріна інтерпретує в аюрведичному та веганському стилі: брускетта, хумус, лазанья чи ньоккі .

На 3 порції

Інгр ... Читать дальше »

Категорія: Рецепти салатів | Переглядів: 62 | Добавил: kovdos | Дата: 06.08.2022 | Коментарі (0)

Понад 100 фантастичних рецептів чекають на нас у четвертому шедеврі Генрі Ферта та Іена Тезбі — готовий максимум за 30 хвилин! Якщо вам потрібно щось швидко після довгого робочого дня, якщо вам потрібно приготувати сімейний сніданок або якщо ви готуєте їжу на наступний тиждень: із «Speedy Bosh!» є правильні рецепти, а також поради та рекомендації щодо швидкого приготування. Тут можна знайти ситні основні страви, а також класичні страви на винос, закуски, легкі салати, напої та ідеї для сніданку. Для спекотних літніх днів у нас є для вас освіжаючий салат з подрібнених огірків і дині!

У довіднику щодо екологічних покупок, ви знайдете всі джерела постачання для приємного та екологічно чистого стилю харчування в категорії продуктів харч ... Читать дальше »

Категорія: Рецепти салатів | Переглядів: 73 | Добавил: kovdos | Дата: 06.08.2022 | Коментарі (0)

Смородина вдома практично скрізь. Північна півкуля буквально перенаселена видами смородини, маючи від 140 до 160 видів по всьому світу. Але вітамінна бомба також відчуває себе вдома в Південній Америці та Китаї. Кращий помірно холодний клімат, тоді гарантовані масові врожаї. Лише в Австрії щороку збирають неймовірні 800 тонн (!) білої та червоної смородини. 90 відсотків з них збирають у зеленій Штирії. Автор кулінарної книги та соціолог з питань харчування Мікаела Русманн розповідає про популярний фрукт і розкриває свій улюблений рецепт, який до нього додається.

Найменування Рібіселя

Німецькою назвою «смородина» плід зобов'язаний Дню святого Івана . Це дата, коли дозрівають перші сорти. Назва Ribisel, яка в ос ... Читать дальше »

Категорія: Рецепти салатів | Переглядів: 77 | Добавил: kovdos | Дата: 06.08.2022 | Коментарі (0)