Ми знайомимо вас із «Пшоняним табуле» Джулії Лехнер та Антона Тейхманна з їх кулінарної книги «Веган з високим вмістом вуглеводів». І ні, це не книга про веганську дієту, оскільки концепція харчування з високим вмістом вуглеводів означає, що ми їмо стільки, скільки хочемо ;) Усі рецепти нежирні та не містять глютену. Вони мають правильний баланс джерел вуглеводів, білків і жирів і містять багато сирих продуктів. Тут можна знайти навіть десерти без додавання жиру та з природною солодкістю (наприклад, фініки чи сироп агави). Цей салат табуле з пшоном також чудово брати з собою!

Зварене пшоно часто має мильний, несвіжий смак. Існує простий прийом, щоб позбутися цих гірких речовин: просто залийте пшоно окропом перед приготуванням ... Читать дальше »

Категорія: Рецепти салатів | Переглядів: 71 | Добавил: kovdos | Дата: 07.08.2022 | Коментарі (0)

Більше немає статусу гарніру! Нью-йоркська авторка бестселерів Террі Хоуп Ромеро отримала багато нагород за свої веганські кулінарні книги. З «Salat Samurai» вона доводить, що салат — це набагато більше, ніж гарнір. Ви можете очікувати понад 100 чудових, ситних основних страв із чудовими заправками та незвичайними начинками, організованими відповідно до сезону, багато рецептів не містять глютену та вимагають сирих продуктів. Нехай салатна битва почнеться... з копченого салату з нуту!

Салат з коптильні з нуту

Наповнений пікантними ароматами коптильні, цей салат доповнений заправкою з паприки та смачним смаженим нутом у м’якому простому маринаді для барбекю. Якщо у вас є апетит до збалансованої, смачної ... Читать дальше »

Категорія: Рецепти салатів | Переглядів: 75 | Добавил: kovdos | Дата: 07.08.2022 | Коментарі (0)

Майра Гудман та її донька Мареа є частиною сім’ї засновників Earthbound Farm , яка з моменту заснування в 1984 році виросла з невеликої ферми в одного з найбільших виробників органічної їжі в Північній Америці. У «Прямо із землі» команда «мама-дочка» представляє креативні, повсякденні страви на сніданок, обід, вечерю та десерти на будь-який смак. У липні ми в розпалі сезону брокколі, тож у нас є рецепт до неї: насолоджуйтесь!

Брокколі теріякі тофу на дикому рисі

Брокколіні — це смачний овоч із насиченим смаком, який насичений вітамінами та мінералами. Це щось середнє між брокколі та пекінською капустою з дуже тонким солодким смаком, який сильно нагадує спаржу. Тому її також називають « ... Читать дальше »

Категорія: Рецепти салатів | Переглядів: 71 | Добавил: kovdos | Дата: 07.08.2022 | Коментарі (0)

Рецепт взято з книги «Greenprint» американського фізіолога руху та автора бестселерів New York Times Марко Борхеса. Він займається питаннями харчування протягом багатьох років, і в цій книзі він представляє свою покрокову програму до способу життя, який є здоровим для організму та стійким для навколишнього середовища. Книга є корисним супутником із багатьма практичними порадами та 22 настановами, розробленими Борхесом, які мають полегшити читачеві повільне досягнення змін. Є практичні плани харчування та понад 60 смачних рослинних рецептів.

Паста зі шпинатом і капустою

Паста зі шпинатом і капустою з хрусткою брюссельською капустою
Цю швидку та просту пасту поміщають у песто зі шпинату та капусти, а зверху поси ... Читать дальше »

Категорія: Рецепти салатів | Переглядів: 72 | Добавил: kovdos | Дата: 07.08.2022 | Коментарі (0)